Доставка в Київ, Львів, Луцьк, Рівне, Житомир, Хмельницький, Тернопіль. Повна або часткова компенсація на доставку меблів по Україні.

Ортопедичний матрац Лаванда з нестандартними розмірами

17-02-2016

Добре відпочивши вночі, дитина стає активною, уважною та готовою до вивчення світу протягом всього наступного дня. Втілити таке бажання батьків може безпружинний матрац. Такі вироби мають оптимальну жорсткість для хребтів малят та підлітків, які постійно ростуть і розвиваються.

Для ліжечок індивідуальних габаритів запропоновані на багатьох сайтах стандартні моделі нерідко не підходять. Саме тому компанія Бонато пропонує своїм покупцям чудове рішення – самостійно обирати потрібні розміри та платити чесну ціну за кожен квадратний метр виробу.

Експлуатаційні характеристики безпружинного матраца Лаванда

Особливості представленого товару відповідають вимогам щодо створення комфортабельного місця для сну дитини. Технічні характеристики одночасно є перевагами представленої конструкції:

  • максимум 90 кілограмів навантаження на односпальну модель;
  • жорсткість різних сторін – два і три бали з п’яти;
  • 10 сантиметрів висоти, що якраз зручно для дітей;
  • приємний на дотик знімний жакардовий чохол;
  • важливий для молодого організму ортопедичний ефект.

Якщо бажаєте купити ортопедичний матрац з іншою варіацією чохла, узгоджуйте це з менеджерами. Пропонуємо вам трикотажний вовняно-бавовняний виріб на замочку-змійці з ефектом «зима-літо». Обидва варіанти стійкі до забруднень, легко знімаються, перуться.

Матеріали для наповнення матраца нестандартного розміру Лаванда

Використані наповнювачі роблять матрац нестандартного розміру прекрасним для дитини. Виконаний на основі пінополіуретану м’якший бік має пористу структуру, тому правильно повторює форму тіла. Твердіша сторона створена за допомогою натуральних волокон кокоса, поєднаних у цілісне полотно. Волокнисті й пористі структури не накопичують всередині вологи, пилу, забруднень.

Наш інтернет-магазин пропонує замовникам зробити вигідну покупку за низькою ціною. Не вагаючись, подаруйте своїй дитині міцний здоровий сон вночі й хороший настрій удень!

Для виготовлення ортопедичного матраца використана мінімальна кількість наповнювачів:

  1. Верхній шар – жакардова тканина як складова чохла.
  2. Пінополіуретановий наповнювач – 9 см.
  3. Натуральне кокосове волокно – 1 см.
  4. Жакардова тканина.

Перед здійсненням замовлення варто уважно ознайомитися з указаними технічними характеристиками:

  • висота виробу стандартна – 10 см;
  • довжину й ширину виробу обирає замовник;
  • навантаження на одне спальне місце – до 90 кг;
  • ортопедичний ефект;
  • різна жорсткість сторін – середньо-м’яка і середня, 2 і 3 бали з п’яти;
  • матеріали для чохла – якісна жакардова тканина, замок-змійка.

Гарантія, що надається покупцеві на обраний ним товар, складає 18 місяців. При цьому загальний термін використання матраца буде значно тривалішим. Делікатне прання чохла рекомендоване при температурному режимі до 40 градусів.

Доставка безпружинних тонких матраців до будинку або під'їзду в Київ, Львів, Житомир, Рівне, Луцьк, Ужгород, Броди, Дубно, Кременець, Жовква, Гоща, Корець, Новоград-Волинський, Коростишів, Мукачево, Стрий. Пересилаємо замовлення в інші міста України через кур'єрські служби з повною або частковою компенсацією вартості доставки.