Безкоштовна доставка в Київ, Львів, Луцьк, Рівне, Житомир, Ужгород. Повна або часткова компенсація на доставку меблів по Україні.

Відгуки покупців

21-02-2021
Ірина

Біле з тканиною беатріс 60 - агонь! дякую дуже гарно вписалося в мій інтер'єр.

20-02-2021
Ольга

Дякую за ліжко і гарно підібраний бортик.

31-01-2021
Сергій

Якісне ліжко, оригінальний дизайн, надійна зборка

08-01-2021
Віталія

Доброго ранку) Ліжко справді Королівське) Благодарю! Щасливого Різдва! Хай) Ще дозамовлю у Вас дві тумбочки.. Згодом..

14-12-2020
Анна

Кровать очень красивая, доченьке очень нравится. Из-за того что я заказала высокий матрас, кровать получилась высокая, по крайней мере выше чем я ожидала. Назвать это минусом не могу просто очень не привычно. Очень понравилось обслуживание сотрудниками компании "Меблики". Сотрудники очень лояльны и помогают решить все возникающие трудности, идут на встречу, обслуживание на наивысшем уровне. Большое спасибо Вам за такую работу)))

Юрій

Дякую за гарні слова, дякую за відгук із фото. Бажаю, що ліжко з матрацом служили багато років. 

08-12-2020
Валерій

Ліжко нормальне, якістю задоволений, головне на каркасі не економити

01-12-2020
Valera

Здравствуйте. Кроватью уже пользуемся. Большое спасибо. Хотел оставить отзыв на сайте, но пишет что что-то пошло не так.

Юрій

Перевірив, у мене все працює, з Вашого дозволу розмістив повідомлення з вайберу на сайті. Дякую за покупку. Нехай надійно служить багато років. 

10-11-2020
Тина

Искала комфортный и надежный матрас. Менеджер предлагал Теллу или Скарлет +. Телла не прошла по цене, а Скарлет вписался в запланируемый бюджет. За месяц использования, только приятные впечатления. Я бы и не вернулася писать отзыв, если бы не возникла необходимость в наматраснике. А когда заказывала намтарасник менеджер попросил поделится своим мнением о товаре. Так вот, матрасом довольна, заказывала сторону софт, ведь мы с мужем до 80 кг. Нам матрас нравится, не мягкий и, в тоже время, упругий. То что, чехол снимается, большой плюс, так как уже успел пригодится. И именно поэтому сейчас обратилась за наматрасником. Побольше вам клиентов, спасибо за быструю отправку наматрасника и за хорошые совет по выбору матраса.

21-10-2020
Вика

Как по мне, белый с золотой патиной - Пшонка стайл. А серебряная патина - сдержано, изыскано и утонченно. Как раз то, что я искала для своей уютной комнаты.

17-10-2020
Олена

Овальний матрац Оріон нам ідеально підійшов! Дякую вам за роботу))))

16-10-2020
Ірина

Взяла дітям два ліжка, ще дозамовили комод. Тепер матимемо більше місця, куди розкладати речі, які не часто використовуємо. Ніші справді дуже валикі.

16-10-2020
Толік

Враховуючи ціну, то ліжко вообще класне і сучасне. Буду ще потім замовляти великий комод такого самого плану.

08-10-2020
Марина

Отримала, дякую. Підійшов і сподобався) Буду ще один пізніше замовляти)

17-09-2020
Сергій

Доброго дня! Отримав і встановив! Шикарно виглядає!

08-09-2020
Влад

Якщо любите тверді матраси - купуйте не вагаючись. Спиш на твердому, а спина відпочиває. Справді ортопедичний матрас.

Вітаємо вас в інтернет-магазині Мебліка, розділ Відгуки покупців! У нас тривалий досвід роботи на українському ринку меблів і товарів для спальні. Команда професіоналів допомагає вам зробити правильний вибір, якнайшвидше виконує замовлення та доставляє його просто до вашого дому.

Досі вагаєтесь, чи замовляти товари на цьому сайті? Тут ви знайдете:

  • реальні відгуки покупців;
  • їхня думка про якість продукції;
  • вказівка на переваги й недоліки обслуговування;
  • справжні фотографії доставлених товарів.

Вагома наша перевага – безкоштовна доставка до Києва, Львова, Луцька, Рівного, Житомира, Ужгорода. Отримати товари можна в низці українських міст, не оплачуючи ціну транспортування. До таких входять Броди, Жовква, Гоща, Дубно, Кременець, Корець. А також інші: Мукачево, Стрий, Коростишів, Новгород-Волинський.

Обов’язково залишайте власні враження від покупки на нашому сайті, оцінюйте якість придбаного товару, додавайте власноруч зроблені фото. Це допоможе іншим покупцям підібрати для себе оптимальний варіант.

Нам дуже цікава ваша думка!