Доставка в Київ, Львів, Луцьк, Рівне, Житомир, Хмельницький, Тернопіль. Повна або часткова компенсація на доставку меблів по Україні.

Відгуки покупців

04-02-2023
Назар

Дякую, що оперативно доставили і зібрали ліжко

01-02-2023
Анатолій

Ліжко сподобалося, колір теж, але матрац продавчиня радила нижчого брати, не послухав, а даремно.

19-01-2023
Леся

Дякую, помістилося якраз як і планували. Чекаємо шухлядок.

03-01-2023
Ольга

Чохол сів ідеально, дякую що підказали, як правильно заміряти

26-12-2022
Яна

Отримала посилочку. Дякую велике. Я в захваті! Чохол просто бомба!!!!!Супер якість. Гарна тканина і пошито дуже якісно! Розміри підійшли.

26-12-2022
Яна

Отримала посилочку. Дякую велике. Я в захваті! Чохол просто бомба!!!!!Супер якість. Гарна тканина і пошито дуже якісно! Розміри підійшли.

23-12-2022
Олег

Придбав цей матрац за порадою менеджера для сина. Якість мені сподобалася, купи тримається добре. Зручний та комфортний і головне, що я шукав латекс та кокос за адекватні гроші, тому ця модель відповідає усім моїм критеріям.

07-10-2022
Наталія

Дякую вам за вашу роботу. Швидко, професійно і якісно. Всім задоволені. Рекомендую.

менеджер Вікторія

Нам приємно, що ви оцінили наші старання. Дякуємо за відгук. 

24-08-2022
Наталія

Ліжко в квартирі дивиться ще гарніше ніж на виставці в магазині.

Viktoriya

Дякуємо за відгук. Нехай гарно служить.

04-07-2022
Денис

Чудова компанія👍 Пошили чохол швидко, якісно і ще с маленьким бонусом, дуже приємно. Вічливий менеджер. Рекомендую👌

Юрій

Дякую за гарні слова, старалися аби вам чохольчик був зручним в експлуатації

20-06-2022
Марія

Замовила ліжко Ліра та матрац Лієр. Покупкою задоволена, ліжко виглядає красиво і якість супер, матрац комфортний. Рекомендую!

Viktoriya

Дякуємо за відгук. Нам приємно коли клієнт задоволений покупкою. Нехай гарно служить.

10-06-2022
Аліна

Отримала матрасик, все супер підійшло дуже дякую!

30-04-2022
Неля

Спали на дивані, придбали топпер за 3800грн на ринку. За короткий період часу з'явилися вм'ятини, тому вирішили придбати ліжко. Зупинили свій вибір на ліжку Рената Люкс та матраці Скарлет Плюс софт. На фото в ліжку ніжки здаються тонкими, в живу масивніші. Покупкою задоволена.

29-04-2022
Євген

Замовляв дитячий матрац нестандартного розміру. Все зробили швидко та якісно . Дякую!

Вікторія

Дякуємо за гарні слова. Нехай гарно служить та радує вашу малечу!

18-04-2022
Аліна

Купували це ліжко, сподобалась якість і вигляд. Матрац купували Скарлет Плюс дуже зручний. Ми задоволені, дякую продавцям за допомогу та рекомендації. Магазин сподобався!

Вітаємо вас в інтернет-магазині Мебліка, розділ Відгуки покупців! У нас тривалий досвід роботи на українському ринку меблів і товарів для спальні. Команда професіоналів допомагає вам зробити правильний вибір, якнайшвидше виконує замовлення та доставляє його просто до вашого дому.

Досі вагаєтесь, чи замовляти товари на цьому сайті? Тут ви знайдете:

  • реальні відгуки покупців;
  • їхня думка про якість продукції;
  • вказівка на переваги й недоліки обслуговування;
  • справжні фотографії доставлених товарів.

Вагома наша перевага – безкоштовна доставка до Києва, Львова, Луцька, Рівного, Житомира, Ужгорода. Отримати товари можна в низці українських міст, не оплачуючи ціну транспортування. До таких входять Броди, Жовква, Гоща, Дубно, Кременець, Корець. А також інші: Мукачево, Стрий, Коростишів, Новгород-Волинський.

Обов’язково залишайте власні враження від покупки на нашому сайті, оцінюйте якість придбаного товару, додавайте власноруч зроблені фото. Це допоможе іншим покупцям підібрати для себе оптимальний варіант.

Нам дуже цікава ваша думка!