Доставка в Київ, Львів, Луцьк, Рівне, Житомир, Хмельницький, Тернопіль. Повна або часткова компенсація на доставку меблів по Україні.

Ліжко Естелла з ортопедичним матрацом Бонато у комплекті

19-11-2015

У нашому каталозі представлений широкий вибір товарів для сну. Нерідко покупці хочуть купити ліжко з матрацом у найоптимальнішому поєднанні. Пропонуємо вам продукцію компаній, перевірених багаторічним досвідом роботи та з низкою позитивних відгуків.

Наш партнер Естелла виготовляє якісні дерев’яні конструкції привабливого дизайну. Бонато – фірма, яка використовує лише найкращі матеріали для своїх матрацних виробів. Терміни виготовлення продуктів тривають від трьох до шести тижнів.

Вигідні поєднання ліжка з матрацом

Найважливіші критерії вибору – вартість, практичність, довговічність товару. За співвідношенням ціни до якості існує декілька найпопулярніших серед клієнтів комбінацій. Спочатку вказано дерев’яне ліжко, далі – м’який елемент постелі:

  • недорого – Рената + Кокос;
  • оптимально – Титан, Венеція Люкс + Джолі, Джейсон;
  • вишукано – Селена, Селена Аурі + Телла, Джейн;
  • для діток – Нота + Скарлет або Кокос.

Найдешевша комбінація включає високоякісну продукцію. Якщо шукаєте менш дорогий варіант, підбирайте постіль, виготовлену з менш надійної деревини чи ДСП.

Не варто економити, замовляючи ортопедичний матрац. Лише від нього залежить комфортабельність спального місця, міцність сну. Навіть найвишуканіша ліжкова конструкція не забезпечить вам цих характеристик.

Зауважте, незалежний пружинний блок потребує доповнення ламелями на відстані 2,5 см. Стандартні ламелі розташовані ширше, але доплата за їх заміну невелика.

Кожне скомбіноване ліжко з матрацом – це найпопулярніший вибір замовників. Але вибір підхожого товару залежить саме від вас. Каталог включає багато різноманітних за формою, функціями, оформленням продуктів.

Купити ліжко з матрацом недорого можна в нашому інтернет-магазині. Пропонуємо покупцям ціни від виробників, швидкісну доставку, приємний сервіс. Здійснюйте бажану покупку вже сьогодні!

Мебліка безкоштовно доставляє матраци Бонато з ліжками Естелла власним транспортом до будинку або під'їзду в Київ, Львів, Житомир, Рівне, Луцьк, Ужгород, Броди, Дубно, Кременець, Жовква, Гоща, Корець, Новоград-Волинський, Коростишів, Мукачево, Стрий. Пересилаємо ліжко з матрацом в інші міста України через кур'єрські служби з повною або частковою компенсацією вартості доставки.