Доставка в Київ, Львів, Луцьк, Рівне, Житомир, Хмельницький, Тернопіль. Повна або часткова компенсація на доставку меблів по Україні.

Авторизований дилер Естелла

10-05-2018

Наша компанія займається продажем широкого спектра товарів для сну й відпочинку. Серед них – надійні та довговічні букові ліжка від відомого в Україні виробника Естелла.

Враховуючи велику кількість підробок і недобросовісні умови продажів на сучасному меблевому ринку, компанія-виробник затвердила перелік авторизованих дилерів продукції торгової марки Estella. Ліцензії отримали одразу декілька підрозділів Мебліки:

  • інтернет-магазин 222-7719;
  • стаціонарний магазин111-5922.

Лицензия от Эстелла для сайта Меблика Наші компанії мають багаторічний досвід співпраці, а точніше з 2012 року. Тому ми знаємо, як допомогти замовникові здійснити вибір, орієнтуючись на його побажання, вимоги та можливості. Наші покупці за короткий термін отримують оригінальну продукцію за мінімальною ціною

Перевірити ліцензію можна на офіційному сайті виробника. У розділі «Сервіс» вводьте адресу нашого сайту або номер ліцензії. Так ви отримаєте підтвердження нашої співпраці з одним із найуспішніших підприємств країни в галузі виготовлення ліжок.

 

Якщо знайдете аналогічну продукцію дешевше, поставте під сумнів і неодмінно перевірте її оригінальність.

 

Купити ліжко під торговою маркою Естелла можна у авторизованого дилера з багаторічним досвідом роботи - магазині Мебліка. Актуальні ціни, знижка при покупці комплектом. Безкоштовна доставка до вашого будинку або під'їзду в Київ, Львов, Житомир, Рівне, Луцьк, Ужгород, Броди, Дубно, Кременець, Жовква, Гоща, Корець, Новоград-Волинський, Коростишів, Мукачево, Стрий. Доставка ліжок Естелла в інші міста України кур'єрськими службами з повною або частковою компенсацією вартості пересилки.