Доставка в Київ, Львів, Луцьк, Рівне, Житомир, Хмельницький, Тернопіль. Повна або часткова компенсація на доставку меблів по Україні.

Дерев’яне ліжко Рената Люкс з високою спинкою та низькою ціною

18-07-2019

Дерев’яне ліжко Рената Люкс – модифікація класичної моделі Рената. Між ними є конструктивна відмінність. Оновлений варіант постелі має вище узголів’я. Проектувальники ТМ Естелла додали ще одну планку до спинки, підвищивши її на 16 см. Завдяки цьому меблевий елемент став більш комфортабельним, естетичним. Спинки в підніжжі букове ліжко не має, лягати на нього можна з трьох сторін.

Виготовлений продукт на основі натуральної екологічно чистої деревини бука. Структура дерева – щит чи масив – впливає на вартість товару. Кожен варіант однаково міцний, надійний, довговічний. Різниця у вигляді: масив подібний на справжні дошки, бо деталі склеєні лише по довжині. У щиті дерев’яні бруски клеять по довжині й ширині, він чимось нагадує ламінат.

Односпальне чи двоспальне ліжко має невисоку ціну. Вона однакова для моделі в усіх восьми кольорах.

Рената Люкс – недорогий виріб з мінімалістським дизайном. Не потрібно доплачувати за вигадливий декор, незвичний дизайн, неординарні кольори. Красиве та стримане букове ліжко прикрасить спальню різних інтер’єрів: від класичного до модного скандинавського. Красиве доповнення до моделі – місткі приліжкові тумбочки Т2, класичний комод Тесса цього виробника. Отримуйте скидку на покупку, замовляючи цей товар разом з матрацом.

Щоб купити ліжко вигідно, не гайте часу. Телефонуйте нам уже зараз! Менеджери готові прийняти замовлення, порадити, проконсультувати щодо умов придбання.

Дерев’яне ліжко Рената Люкс ТМ Естелла недорого купуйте в інтернет-магазині Мебліка. Самостійно транспортуємо товари в Київ, Львів, Ужгород, Житомир, Луцьк, Рівне без плати за доставляння. Бажаєте купити ліжко з дерева в населених пунктах Коростишів, Жовква, Броди, Кременець, Корець? Перевозимо безоплатно замовлені товари власною вантажівкою туди й у Новгород-Волинський, Мукачево, Стрий, Гоща, Дубно. Проживаєте в іншій точці країни? Безкоштовно забирайте посилку в відділенні перевізника.